Термо СПА хотел Римска баня характеристика: топъл басейн, закрит плувен басейн, открит горещ басейн, сауна, джакузи, парна баня, вана клеопатра, спа капсула, турска баня (хамам), спа, солариум, лечебна кал, кални бани, ароматерапия, целогодишен хотел три звезди, ски Банско, планински преходи, алпинизам, плувни спортове, конна езда, мото - вело туризъм.

Новините от село Баня - RSS

Положителна индикация за състоянието на www.rimskabania.com

      Сайтът www.rimskabania.com определено притежава някои плюсове към днешна дата, но не достатъчно. Статистиката, която съм направил като начален етап (грубо проучване) не е много в полза на интернет страницата в предвид 5 годишната й възраст. Въпреки това ще изброя няколко положителни факта, които са важни и все пак ще помогнат за по-бързото развитие, но разбира се след умело прилагане на някои маркетингови инструменти и техники за оптимизация на сайт.
А именно:

1. Добрата страна е, че домейна (rimskabania.com) е вече на 5 годишна възраст, което не е за пренебрегване и разбира се ще даде положително влияние за по-нататъшното развитие и израстване, но след специална намеса за оптимизация на съдържанието и умела реклама.

2. Страницата има Google Page Rang 2, което не е много, но не е и малко като се има в предвид, че сайта не е много добре от гледна точка на оптимизация за търсачки.

3. Сайтът притежава известно количество Back Links, което ще рече връзки от други сайтове към www.rimskabania.com. Линковете (връзки, inlinks) не са много, но разбира се ще окажат някакво положително влияние, след прилагането на специални SEO техники и реклама.

4. Сайтът има индексирани 37 броя страници от Yahoo, което е добре. Това ще се използва в положителен аспект, след като разбира се бъдат приложени специални SEO техники и маркетингови инструменти.

5. Сайтът има индексирани 109 броя страници от Google, което е добре. Това ще се използва в положителен аспект, след като разбира се бъдат приложени специални SEO техники и рекламна кампания.

6. Сайтът е индексиран до известна степен и от други важни търсачки, което също е положителен фактор и слез прилагане на специални СЕО техники и правилна реклама ще допринесе за още по-доброто индексиране от робота на търсещите машини.

      Както е видно до тук положителните факти не са много. Ситуацията разбира се не е изключително тревожна, но ако сайтът не премине през "основен ремонт", както обичам да се шегувам просто ще е жалко за вложените до тук средства за регистрация, изграждане, поддръжка, реклама на сайт и ред други манипулации, свързани с опитите на заинтересуваните лица да популяризират своя бизнес с помоща на интернет. Имайте в предвид, че в настоящите условия и начин на правене на бизнес интернет е най-мощният инструмент за популяризиране на услуги, реклама и комуникация с потенциални клиенти. Нека обаче да се пренасочим към страницата с отрицателна SEO индикация, където със сигурност ще Ви предоставя по-дълъг списък за четене. Към страницата

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 1. Online Dating, Dating site, Dating Business, Dating Profiles

  singles-dating-profiles.blogs...- Chic Events - Business Marketing - San Francisco
  Dating website, Develop dating websites, Singles site, How to flirt, Make money online, Dating profiles sale, Dating websites sale, Dating profile.
 2. Buying an Existing Business | Dating websites business profiles sale

  singles-dating-profiles.blogs... - Chic Events - Business Marketing - San Francisco
  1 day ago – Buy Existing Business, Dating websites business profiles sale, Buying an Existing Business.
 3. Recognizing the Signs of True Love | Dating websites business ...

  singles-dating-profiles.blogs... - Chic Events - Business Marketing - San Francisco
  1 day ago – Recognizing the Signs of True Love, Dating websites business profiles sale, Recognizing the Signs of True Love.
 4. How to Build an Online Relationship ? | Dating websites business ...

  singles-dating-profiles.blogs...- Chic Events - Business Marketing - San Francisco
  1 day ago – How to Build an Online Relationship? Dating websites business profiles sale, How to Build an Online Relationship ?
 5. How to Flirt? How can I draw attention to someone? | Dating ...

  singles-dating-profiles.blogs...- Chic Events - Business Marketing - San Francisco
  1 day ago – How to Flirt? How can I draw attention to someone? Dating websitesbusiness profiles sale, How to Flirt? How can I draw attention to someone?
 6. 10 Ways to Generate Traffic to Your Website | Dating websites ...

  singles-dating-profiles.blogs... - Chic Events - Business Marketing - San Francisco
  1 day ago – 10 Ways to Generate Traffic to Your Website, Dating websites business profiles sale, 10 Ways to Generate Traffic to Your Website.